Mikä on 4Help?


Mikä on 4Help?

4Help on 4H-järjestön ja 4Help Oy:n kanssa yhteistyössä kehitetty palvelu, jonka tarkoitus on luoda käyttäjille parempi asiakaskokemus. Sen avulla asiakas löytää aiempaa helpommin ja nopeammin nuoren työntekijän suorittamaan tarvittavia työtehtäviä.

Sovelluksen kehitys

Sovellus otetaan käyttöön pilottikaupungeissa alkusyksyn 2018 aikana ja palvelua laajennetaan vasta tämän jälkeen muualle Suomeen. 4Help Oy ja 4H keräävät palautetta sovellusta käyttäviltä nuorilta sekä asiakkailta sen toimivuudesta ja ominaisuuksista. Palautetta kerätään suoraan palvelussa ja mahdollisesti myös erillisin kyselytutkimuksin. Palautetta hyödynnetään aktiivisesti, kun sovellusta kehitetään edelleen sen käyttäjiä paremmin palvelevaksi.

Hyvä 4H-työpalvelun asiakas!

4H on kehittämässä uudenaikaista ja monipuolisempaa työpalvelua, ja on aloittanut yhteistyön 4Help Oy:n kanssa. Työntekijöiden hakeminen tehtäviin siirtyy 4Help-sovellukseen. Uusi palvelu mahdollistaa nuorten profiilien selailun ja työntekijän joustavan valinnan entistä monipuolisemmin erilaisten työtehtävien suorittamiseen. Lisäksi palvelu nopeuttaa työn tilaamista, ja voit saada nuoren työntekijän apuun entistä helpommin. Sovellusta voi käyttää älypuhelimella ja tabletilla lataamalla 4Help -nimisen sovelluksen laitteen sovelluskaupasta. Sovellus on ilmainen. Voit käyttää sovellusta myös tietokoneella osoitteessa https://4help.app.


Sovelluksen toiminnot

Sovelluksessa pääset näkemään työntekijöiden profiilin. Profiilissa on työntekijän nimi sekä hänen kirjoittamansa kuvaus, jossa hän kertoo aiemmasta kokemuksestaan. Tässä nuori voi mainita esim. kursseista, opiskelusta, harrastuksista ja mahdollisesta työkokemuksesta. Sovelluksen kautta pääset varaamaan työntekijän mm. lastenhoito-, puutarhanhoito-, vanhustenhoito-, lemmikkienhoito-sekä siivouspalveluihin. Tehtävät voivat olla kertaluontoisia tai jatkuvia (esim. 1 krt viikossa tai kuussa). 

Asiakkaana voit sovelluksen kautta:

-Ilmoittaa uusista työtehtävistä

-Vastaanottaa nuorten ilmoituksia halukkuudesta suorittamaan julkaistuja työtehtäviä

-Valita sopivan työntekijän

-Keskustella työtehtäviin valittujen nuorten kanssa yksityisviesteillä tehtäviin liittyen

-Maksaa palvelusta sovelluksen kautta (pankki-ja luottokortit)

-Antaa palautetta työn tehneelle nuorelle

-Tilata palvelun uudelleen esim. viikon tai kuukauden päähänKiitos, että olette mukana tarjoamassa nuorelle työtä, sekä tärkeää työkokemusta tulevaisuutta varten!

Kommentit