Kellahdella leivotaan

Kellahden kerhossa tykätään leipoa ja laittaa ruokaa! Tämä yhdistettiin Safkasynttäreihin Suomen 100-vuotisjuhlien kunniaksi. Kerhossa leivottiin 15.2. herkullisia puolukka-kaurakeksejä. Helpon reseptin löytää TOP-tehtäväsivustolta: https://www.toptehtavat.fi/task/view/14819/puolukka-kaurakeksit. Puolukka ja kaura sopivat hyvin yhteen. Kaneli ja kardemumma lisäksi korostavat makuja kivasti! 

Safkasynttäreitä tullaan viettämään myös muissa Porin 4H-kerhoissa kevään aikana. Tarkoituksena on juhlistaa 100-vuotiasta Suomea yhdessä leipoen tai ruokaa laittaen ja nauttien siitä. Lisätietoa tempauksesta löytyy 4H-liiton nettisivuilta: http://www.4h.fi/tekemista/kerhot/safkasynttarit-suomelle/.

Kuvat: Taija Pohjola

Kommentit