Kansainvälisiä makuja ja roskien lajitteluasiaa Kokkikerhossa

Eilen kokkikerhon menussa oli Tansanialaista kookoskanaa ja riisiä. Aloitimme käymällä ensin läpi keittiön jätteiden lajitteluasioita, jotta asiat löytäisivät puuhailun lomassa oikeisiin roskiksiinsa. Hienosti homma sujuikin, kun päästiin töihin käsiksi. Mukana makumatkalla oli kymmenen innokasta kokkia meidän ohjaajien lisäksi. 

Ruoka oli todella maukasta, osan makuun oli ehkä hiukan liikaa potkua. Jos itse tiedät, että pidät vähän miedommasta, niin kannattaa laittaa chilijauhetta vähemmän. Resepti löytyy järjestömme TOP-tehtäväsivustolta: Kookoskanaa Tansaniasta Suosittelen lämpimästi!

Vinks, loppusyksystä ensimmäisten pakkaspäivien ulkoilun päälle tämä olisi aivan ihana lämmittävä ruokalaji nautittavaksi. ;)






Kuvat: Benjamin Salahub
Teksti: Heli Ruohomäki

Kommentit

  1. Kookoskana on tosi herkullista. Afrikkalainen ruoka on todella in tänä päivänä. Käykääpä katsomasa African Pots -ravintolan menuuta. African Pots voisi oll akiva kerhon retkikohde Helsingissä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti