KV-seminaari Sloveniassa

Moi! Olen Essi Huhtamäki, 23-vuotias porilainen 4H-aktiivi sekä tämän blogin ylläpitäjä ja nyt ajattelin tulla kirjoittamaan teille lähtötunnelmista liittyen Slovenian syysseminaariin. Olen siis lähdössä perjantain ja lauantain välisenä yönä viikoksi Rural Youth Europen syysseminaariin Slovenian Ravne na Koroškem -nimiseen kaupunkiin. Se sijaitsee aivan Pohjois-Sloveniassa eikä Itävallan rajalle ole paljoakaan matkaa eli varmasti pääsen näkemään myös vuoristoa matkan aikana. Lennän toisen suomalaisen kanssa Saksan Münchenin kautta Itävallan Grazin kentälle, josta meidät haetaan reilu 100:n kilometrin päässä sijaitsevaan Ravneen. Mahdollisuuden tällaiseen matkaan minulle antoi Suomen 4H-liitto. Matkan jälkeen pääsette lukemaan reissustani lisää tässä blogissa!

Tämän kansainvälisen seminaarin nimi on Brand Me New ja aiheena on mm. se kuinka tehdä itsestään näkyvämpi työnhaussa. Ohjelmassa on luultavasti luentoja, koulutusta, ryhmätöitä sekä erilaisiin kulttuureihin tutustumista. Seminaariin nimittäin saapuu monta muutakin 18-30-vuotiasta nuorta Euroopan maista. Yövymme yhdessä Punkl-hostellissa.
Ennakkotehtävänä oli mm. tehdä itsestään maksimissaan kahden minuutin pituinen esittelyvideo.
Yläkuvassa suomalaisia herkkuja, jotka otan mukaan kansainväliseen buffettiin, joka seminaarissa järjestetään. Alakuvassa Pori- ja Suomi-aiheisia tuliaisia.

Kuvat: Essi Huhtamäki

Kommentit