Teiniklubissa tapahtuu

Porin 4H-yhdistyksen uutuuskerhon teiniklubin ensimmäinen varsinainen kokoontumiskerta oli 8.8.15. Satakunnan Kansan Menot-palstan kerhoilmoitus tuotti tulosta kun paikalle saapui urheita nuoria. Osa heistä oli ennenkin ollut mukana 4H-toiminnassa, osa ei. Sillä ei kuitenkaan ole väliä, onko sinulla ennestään kokemusta 4H:sta vaan klubiin ovat tervetulleita kaikki 13-17 vuotiaat innokkaat! Kerho kokoontuu joka tiistai klo 17-19 (muutamia poikkeuspäiviä lukuunottamatta). Viimeksi teineille suunnattua kerhotoimintaa on Porin 4H:ssa ollut vuonna 2012.

Ensimmäinen kerta sujui tutustumisleikkien, jutustelun, keksien, mehun ja kerhokauden suunnittelun merkeissä. Nuorilta tuli paljon hyviä ehdotuksia tulevien kerhokertojen aiheiksi, ja omaa rahaa kerholle he aikovat kerätä myymällä mm. Nenäpäivän arpoja. 4H on valtakunnallisesti mukana kyseisessä tapahtumassa tänä vuonna. Osa arpamyynnin tuotoista lahjoitetaan kehitysmaiden lasten hyväksi ja osa jää kerholle omaksi varainhankinnaksi. 

Teiniklubissa pääset myös mm. tutustumaan 4H-yrityksen perustamiseen, työmahdollisuuksiin ja esimerkiksi siihen, miten voit päästä 4H:n kautta vaihtariksi vaikkapa Kanadaan, Sveitsiin tai Etelä-Koreaan! Porin 4H:ssa järjestetään vaihtari-ilta maanantaina 28.9.15, jonne myös siirtyy tiistain teinikerhokerta.
Kerhopäiväkirja
Suunnitelmia suunnitelmia...

Kuvat Essi Huhtamäki

Kommentit